Oppis kouluttaa

-

Etusivu                 Koulutuskalenteri Kouluttajat               Koulutusmateriaalit Ohjeet                  
Ohjeet

 

Ohjeita koulutuskalenterin käyttäjille

Koulutuskalenterin käyttäminen on helppoa. Välilehdiltä, jotka sijaitsevat sivun yläreunassa, löydät tietoa ajankohtaisista asioista, koulutuksista, kouluttajista sekä ohjeita ja koulutusmateriaaleja. Sivun oikeassa reunassa omana pystyrivinään on taas kattava linkkikokoelma muista ammatilliseen täydennyskoulutukseen liittyvistä asioista, mm. erilaisten koulutusorganisaatioiden tietoja jne. Kaikki nämä aukeavat "klikkaamalla."

Koulutuskalenteri näkyy etusivulla ajankohtaisimpien koulutusten osalta, laajassa muodossa se löytyy omalta välilehdeltään. "Klikkaamalla" kalenterin alussa olevaa koulutusten kuvaukset riviä kalenteriin avautuvat koulutuskuvaukset. Muuten koulutukset näkyvät vain otsikkotason listauksena.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan "klikkaamalla" halutun koulutuksen otsikkoa ja laittamalla "täppä"  ilmoittaudun kurssille  -ruutuun. Tämän jälkeen kirjoitetaan vaaditut tiedot avautuviin kenttiin.

Oulun kaupungin työntekijöiden tulee tehdä koulutushakemuksensa ESS-järjestelmässä

Kaikki koulutukset, jotka ovat vähimmäiskestoltaan tunnin mittaisia, haetaan ESS-järjestelmän kautta. ESS-järjestelmään kirjaudutaan Akkunassa, se löytyy Akkunan etusivun yläreunasta työkaluista.

Koulutuksen merkitseminen ESS-järjestelmään (työntekijä):

  • Kirjautuminen Akkunan etusivulta: Sivun yläreunasta ”Työkalut” – henkilöstöjärjestelmä (ESS)
  • Uusi tapahtuma -> Tapahtumalaji -> Koulutushakemus
  • Merkitään koulutuksen alkupäivä ja loppupäivä, koulutuksen nimi, koulutuksen laatu (ulkoinen/sisäinen) ja koulutuksen kesto tunteina

Esimies hyväksyy koulutuksen ESS-järjestelmässä. Jos koulutus peruuntuu tai et pääse sinne paikalle, ESS-hakemus tulee poistaa.

Koulutuskalenterin ylläpito:

Minna Hellsten, minna.hellsten[ä]ouka.fi, 044 703 9042
Koulutusten lisääminen kalenteriin: Anne Niskakoski, anne.niskakoski[ä]ouka.fi, 044 703 6992
Leena Lehto, leena.lehto[ä]ouka.fi, 044 703 6991 (tunnusten teko koulutuskalenteriin)
  

Oikea

Pikalinkit

Sidosryhmät